Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Polityka prywatności i cookies

Polityka prywatności 

 

Korzystając w jakikolwiek sposób z serwisu znajdującego się pod adresem www.angielskimp3.e-nexto.com.pl, akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności i cookies znajdującej się na niniejszej stronie.

Korzystając z naszego serwisu gwarantujemy, że:  nigdy nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych użytkowników naszego serwisu.
Zawsze masz prawo do zmiany swoich danych lub usunięcia z naszej bazy.
Jeśli nie zgadzasz się z naszą Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzaj serwisu angielskimp3.e-nexto.com.pl, oraz nie zapisuj na newsletter.

Dane osobowe i informacje w formularzach

W czasie korzystania z serwisu angielskimp3.e-nexto.com.pl możesz zostać poproszony o dobrowolne podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza.

Niezapowiedziane Wiadomości

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe (imię oraz adres e-mail) uzyskaliśmy dzięki dobrowolnemu wypełnieniu formularza zapisu na powiadomienia (newsletter). Pod określeniem niezapowiedziane wiadomości rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do tematyki prowadzonej strony (w tym również oferty marketingowe) oraz niekomercyjne listy (np. życzenia).

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883) zapisując się do newsletter-a Portalu SzybkaNauka24.pl, każdy uczestnik wyraża zgodę na przetwarzanie przez nas jego danych osobowych do celów marketingowych.
Zapisując się do newslettera nowy uczestnik, potwierdza, iż zapoznał się z w/w ustawą i wyraża zgodę na wykorzystanie swoich danych: do otrzymywania na swoje konto pocztowe wiadomości informacyjnych i promocyjnych od autora portalu niemiecki-mp3.e-nexto.com.pl

Podanie swoich danych osobowych jest dobrowolne i w każdej chwili można je usunąć lub zmienić na nowe. Wszystkie informacje, jakie gromadzimy o użytkownikach naszego systemu, nigdy nie będą przekazane osobom trzecim lub wykorzystane w innym celu niż wymienione powyżej.

 

Polityka Cookies

Na stronach portalu niemiecki-mp3.e-nexto.com.pl stosowane są pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w urządzeniu końcowym. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach własnej przeglądarki.

Czym są pliki „cookies”? 

Poprzez pliki „cookies” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Do czego używamy plików „cookies”? 

Pliki „cookies” używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu tworzenia anonimowych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika. Pliki cookies używamy również podczas korzystania z formularzy zapisu na newsletter, w celu sprawnego działania wyświetlanego formularza.

Jakich plików „cookies” używamy? 

Stosowane są dwa rodzaje plików „cookies” – „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików „cookies” albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika.
Pliki „cookies” wykorzystywane przez partnerów operatora strony internetowej, w tym w szczególności użytkowników strony internetowej, podlegają ich własnej polityce prywatności.

Czy pliki „cookies” zawierają dane osobowe 

Dane osobowe gromadzone przy użyciu plików „cookies” mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym.
Usuwanie plików „cookies”

Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

Brak komentarzy :

Prześlij komentarz

Zobacz koniecznie (najpopularniejsze tematy)

Portal Angielski Mp3 - Nauka jezyka angielskiego (lekcje i kursy na Mp3)



Kursy angielskiego na mp3 to najlepsza forma nauki dla osób początkujących, które mają mało czasu lub ograniczone finanse na intensywną naukę angielskiego w szkole językowej. Wykorzystując lekcje angielskiego w plikach Mp3 możesz uczyć się języka nie tylko w wolnym czasie, ale również podczas codziennych obowiązków, w drodze do pracy, podczas urlopu, podróży, prowadzenia samochodu itp. Angielski na Mp3 to nie tylko nauka angielskich słówek oraz angielskie rozmówki
ale również kursy dla początkujących, średnio-zaawansowanych i zaawansowanych w wielu różnych formach tj: Angielski kurs podstawowy Mp3
angielski na wakacje - angielski w podróży - rozmówki angielskie - gramatyka angielska - bussines english - angielski w pracy - niezbędne zwroty i wyrażenia
phrasal verbs - angielski do matury - korepetycje domowe oraz wiele wiele innych.

Wszystkie książki audio (audiobooki) pochodzą od wydawców specjalizujących się w audiokurach do nauki języków obcych. Materiały od DIM, EDGARD, Lingo
to gwarancja skutecznej nauki języka (nie tylko angielskiego) Dodatkowo do wielu audiokursów dołączane są podręczniki (ebooki), które ułatwiają naukę
oraz utrwalają zdobyte podczas słuchania lekcji na mp3 wiadomości.


Kurs - Angielski na Mp3 Kurs - Angielski na Mp3 Kurs - Angielski na Mp3 Kurs - Angielski na Mp3 Kurs - Angielski na Mp3 Kurs - Angielski na Mp3 Kurs - Angielski na Mp3

Kurs angielskiego na mp3 to wyjątkowo skuteczne materiały do taniej nauki języka w domu, którym warto się bliżej przyjrzeć choćby dlatego, że wszystkie audiobooki, kursy Mp3 i ebooki oraz angielskie książki audio dostępne na naszych stronach są objęte 100% gwarancją satysfakcji oraz gwarancją najniższej ceny. Pamiętaj również, że wszystkie publikacje do nauki otrzymujesz w 3 min prosto na swój komputer (poprzez e-mail), bez wychodzenia z domu i kosztów przesyłki. Dodatkowo Wiele darmowych fragmentów do pobrania bezpośrednio ze strony umożliwia Ci zaznajomienie się z kursem przed zakupem.

Nie trać czasu ucz się angielskiego Tanio i skutecznie...

  ©Template by Dicas Blogger . - Serwis angielskimp3.e-nexto.com.pl • Copyright © 2010-2015 e-neXto.com.pl • All Rights Reserved - polityka prywatności i cookies